L’arribada del bon temps es tradueix al CaixaForum en moments de gaudir a la fresca de bon cinema, al cicle Un Estiu de Pel·lícula.

Fins a finals d’agost, cada dilluns i dijous a les 20 h s’hi projectarà una selecció de films amb històries entranyables i emocionants de diferents cultures.

Programa

  • dilluns, 8, i dijous, 11 de juliol: ‘El viaje de sus vidas’

El veterà matrimoni John i Ella Spencer s’embarquen en un viatge sorprenent en un intent per allunyar-se de l’asfixiant realitat que els envolta. (Paulo Virzi / Alemanya)

  • dilluns, 15, i dijous, 18 de juliol: ‘Invitación de boda’

L’Abu està fent els preparatius del casament de la seva filla. El seu altre fill torna de l’estranger per ajudar-lo a lliurar les invitacions en mà, seguint la tradició palestina. (Annemarie Jacir / Palestina)

  • dilluns, 22, i dijous, 25 de juliol: ‘Campeones’

El Marco, un entrenador professional de bàsquet, es veu obligat a entrenar un equip format per persones amb discapacitat intel·lectual. (Javier Fesser / Espanya)

  • dilluns, 29 de juliol, i dijous, 1 d’agost: ‘Siempre juntos’

La Irene, una dona de 40 anys, es veurà obligada a construir una nova vida i recuperar la il·lusió que li falta perquè un dels seus fills se n’ha anat a l’estranger. (Gustavo Pizzi / Brasil)

  • dilluns, 5, i dijous, 8 d’agost: ‘Una razón brillante’

Un professor de dret i la seva nova alumna començaran a superar les seves diferències i a veure el món des d’una altra perspectiva durant una trobada en un concurs d’oratòria. (Yvan Attal / França)

  • dilluns, 12, i dijous, 15 d’agost: ‘La estación de las mujeres’

En un petit poble de l’estat de Gujarat, a l’Índia actual, quatre dones s’atreveixen a oposar-se als homes i a les tradicions ancestrals que les esclavitzen. (Leena Yadav / Índia)

  • dilluns, 19, i dijous, 22 d’agost: ‘The Florida Project’

Una nena de sis anys i els seus amics passen l’estiu en un petit motel molt a prop de Disney World, mentre que els adults que els envolten pateixen encara els efectes de la crisi. (Sean Baker / Estats Units)

  • dilluns, 26, i dijous, 29 d’agost: ‘Una receta familiar’

El Masato, un xef japonès, viatja cap a Singapur en una deliciosa odissea en la qual no tan sols trobarà receptes suculentes, sinó que també descobrirà els secrets dels seus avantpassats. (Erik Khoo / Singapur)