Segons ha informat l’aeroport del Prat, fins a les 19 h d’aquest dilluns s’han anul·lat 31 vols. La ruta més afectada és la que connecta Barcelona amb París, amb  cinc sortides anul·lades cap a l’aeroport de Charles de Gaulle i tres a l’aeroport d’Orly.

A banda de les connexions amb París, el Prat ha cancel·lat un vol d’anada i tornada a Londres Heathrow, quatre sortides a Frankfurt, una a Munic, una altra a Berlín i una més a Düsseldorf. En total, fins a les 19 h el Prat ha anulat 16 sortides i 15 arribades.

Les cancel·lacions se sumen a les d’aquest diumenge, quan la tempesta de neu que afecta el nord d’Europa ha provocat la suspensió de 18 vols a l’aeroport del Prat. Els orígens i destinacions més afectades han estat Londres, París i els aeroports alemanys de Frankfurt i Berlín, que aquest diumenge al vespres s’han vist obligats a tancar per la neu.

Aena recomana als passatgers que hagin de viatjar cap al nord d’Europa que, abans d’anar a l’aeroport, es posin en contacte amb la seva aerolínia.