Fins ara els vehicles que baixaven la via Laietana podien accedir amb un lleuger canvi de direcció al carrer de les Magdalenes. Una via que, tot i les restriccions d'entrada, serveix d'accés per als transportistes de mercaderies cap a l'avinguda del Portal de l'Àngel. Ara, a l'anomenat triangle Comtal s'hi construirà una illeta de vianants que obligarà els vehicles que vulguin entrar-hi a fer un gir de 90 graus. Això, inevitablement, els farà reduir la velocitat. La circulació pel carrer Comtal continuarà restringida. Tot i així, els vehicles que hi circulin hauran de continuar pel carrer de les Magdalenes. Els treballs consistiran a adaptar el paviment de la zona, el mobiliari urbà, l'enllumenat, l'arbrat i el clavegueram. Les obres del triangle Comtal afectaran el trànsit de via Laietana. A partir d'aquesta nit i durant una setmana la circulació per aquesta via en sentit descendent es limitarà a dos carrils. Les obres tenen un pressupost de 550.000 euros. D'una part del cost se'n fa càrrec l'hotel Ohla, situat just davant del triangle i un dels grans beneficiats de l'adaptació. Els treballs en aquesta zona de via Laietana van començar al novembre amb l'ampliació de la vorera del costat Besòs, ara ja acabada.

Fins ara, els vehicles que baixaven per via Laietana podien accedir directament al carrer de les Magdalenes amb un lleuger canvi de direcció. Tot i les restriccions d’entrada, que ja es van endurir l’any passat, aquest carrer de vianants serveix com a via d’accés per als transportistes de mercaderies cap a l’avinguda del Portal de l’Àngel. Els veïns del carrer de les Magdalenes s’havien queixat perquè hi havien arribat a passar més de 600 vehicles per hora.

Ara, a l’anomenat triangle Comtal, s’hi construirà una illeta de vianants que obligarà els vehicles que vulguin entrar-hi a fer un gir de 90 graus. Això els obligarà a reduir la velocitat, que al carrer de les Magdalenes està limitada a 10 km/h.

Les obres consisteixen a adaptar el paviment, el mobiliari urbà, l’enllumenat, l’arbrat i el clavegueram a la nova configuració de l’espai. El pressupost és de 550.000 euros, dels quals 300.000 van a càrrec de l’hotel Ohla, situat just davant del triangle Comtal i un dels grans beneficiats de l’adaptació.

Els treballs en aquesta zona de la via Laietana van començar al novembre amb l’ampliació de la vorera del costat Besòs, ara ja acabada. Des d’aquest diumenge a la nit i durant una setmana, la circulació per via Laietana en sentit descendent queda limitada a dos carrils.