Telefèric de Montjuïc

El telefèric de Montjuïc ha exhaurit els viatges gratuïts que s’oferien als barcelonins amb motiu de la reobertura, aquest dilluns, 29 de juny. L’oferta s’ha fet per agrair a la ciutadania “l’esforç realitzat durant el confinament”. El transport per cable va deixar de funcionar quan es va decretar l’estat d’alarma i TMB va implantar un paquet de mesures per reduir el risc de contagis de coronavirus.

A partir de dilluns, 29 de juny, i fins al 12 de juliol, els barcelonins que han pogut adquirir entrada podran fer un viatge sense pagar. Serà en l’horari habitual d’estiu del telefèric de Montjuïc, de 12 a 21 h. 

Per minimitzar el risc de transmissió de la covid-19, TMB ha reforçat les mesures d’higiene i desinfecció a les instal·lacions del telefèric de Montjuïc i s’han col·locat dispensadors de gel hidroalcohòlic en diversos punts. Els usuaris han de portar mascareta obligatòriament i seguir la senyalització específica per mantenir la distància de seguretat. A més, es controlarà l’aforament per evitar que hi hagi més gent de la permesa.

entrades funicular exhaurides

El funicular també torna a operar

Per la seva banda, el funicular de Montjuïc també torna a funcionar, després de tres mesos parat per la baixada d’usuaris durant el confinament. En aquest cas, va reprendre l’activitat aquest dissabte, 27 de juny, amb el seu horari habitual: els dies feiners de 7.30 a 22 h i els dissabtes, diumenges i festius de 9 a 22 h.