Targeta rosa

Tot i que està fora del sistema tarifari integrat, les persones que siguin usuàries de la Targeta Rosa també podran agafar els trens de Rodalies mentre durin les obres a l’L-1 del metro, fins al 30 d’agost. Se’ls facilitarà passis especials perquè puguin moure’s per Barcelona mentre romangui tallat el tram entre el Clot i el Fondo.

El personal d’atenció al client de cada estació entregarà tiquets especials als usuaris de la Targeta Rosa, una tarifa que no està integrada perquè Rodalies no té cap conveni amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona per cobrir aquest servei. Per poder agafar un tren durant l’estiu, els viatgers hauran d’adquirir un tiquet nou cada vegada que vulguin fer un trajecte amb Rodalies. Rebran un bitllet similar al que es dona amb les devolucions exprés.

Si bé Rodalies no cobreix el servei de la Targeta Rosa, TMB ha recomanat aquest tren com una alternativa de transport al tall temporal del tram de L-1 entre el Clot i el Fondo. Des de Rodalies expliquen que han aplicat aquesta mesura per no perjudicar l’usuari i garantir que la gent gran i amb discapacitat puguin moure’s mentre el metro roman tancat. D’altra banda, defensen l’agilitat del tràmit per adquirir aquests passis.

Els tiquets especials es podran adquirir a totes les estacions de Rodalies Barcelona i de l’Hospitalet de Llobregat.