El Consell d’Administració d’Adif Alta Velocitat ha adjudicat el contracte per a l’execució de les instal·lacions de seguretat i comunicacions dels trams Barcelona-Granollers i Barcelona-Mataró d’ample convencional als accessos i al seu pas per la nova estació intermodal de la Sagrera. El contracte ha estat adjudicat a l’empresa Siemens Rail Automation per un import de 12.182.477,11 euros i el termini d’execució és de 32 mesos.

El projecte consisteix en la instal·lació de noves infraestructures de senyalització i telecomunicacions en tot el tram afectat per les obres de la futura estació intermodal de la Sagrera. El contracte preveu la instal·lació d’un nou enclavament electrònic per al control del trànsit de trens durant la construcció i futura posada en servei de l’estació.

En un comunicat, el Ministeri de Foment considera que l’adjudicació del contracte representa “una nova fita” en el compliment dels compromisos del Ministeri de Foment per impulsar, “de forma decidida”, tant l’estructura com els accessos de la futura infraestructura.