Un incendi en un vehicle de manteniment de la Línia 5 de metro ha obligat a deixar sense servei el tram entre les estacions de la Sagrera i Maragall durant més de dues hores. El servei s’ha normalitzat completament poc després de les 9 h d’aquest dijous i els trens paren a totes les estacions. Abans s’ha restablert la circulació de trens, tot i que els combois no feien la parada a l’estació del Congrés.

Un vehicle de manteniment incendiat

La incidència ha estat provocada per l’incendi d’un vehicle de manteniment. El foc que s’ha produït de matinada, precisament en un túnel a tocar de l’estació del Congrés per causes que es desconeixen i ha afectat el cablejat, la catenària i les telecomunicacions d’aquesta estació.

Tot i la actuació dels bombers i del personal de metro, a l’inici del servei aquest dijous a les 5 h, la incidència no s’havia resolt. Per cobrir el recorregut entre les tres estacions tancades s’ha habilitat un servei especial de bus. TMB ha informat d’aquesta incidència a través de les xarxes socials, megafonia i els empleats de les estacions.