Si vols saber els carrers tallats a Barcelona ara mateix i les afectacions al transport públic, desplaça’t més avall.

La mobilitat és complicada aquest dimecres al centre de la ciutat. Tot i que les protestes van finalitzar a la matinada, els serveis municipals han treballat durant hores per deixar els carrers nets. Al matí s’ha acumulat la feina i també els problemes de mobilitat: al carrer d’Aragó, per exemple, s’han tallat tres carrils a la confluència amb el passeig de Gràcia. La Guàrdia Urbana n’ha regulat el trànsit.

Els operaris s’han col·locat als punts on l’asfalt ha quedat malmès i han treballat a contrarrellotge per deixar la carretera en condicions.

Al carrer d’Aragó, una de les arteries principals de la ciutat, s’han fet reparacions d’urgència a l’asfalt i han permès reobrir el trànsit a les 10 h.

carrer aragó asfalt reparat

Alguns dels manifestants de les protestes d’aquest dimarts al vespre van fer barricades i van cremar contenidors i cartrons en diversos punts durant els enfrontaments amb la policia.

Segons la Guàrdia Urbana, la majoria de talls de trànsit s’han concentrat en alguns trams del passeig de Gràcia i als carrers situats al voltant de la Delegació del Govern a Catalunya (entre Mallorca i Roger de Llúria).

Carrers tallats a Barcelona

Afectacions al transport públic

Com a conseqüència d’aquests talls també ha calgut desviar i alterar el recorregut de prop d’una vintena d’autobusos.

Segons l’Ajuntament més de 100 professionals de la neteja han treballat durant la nit de dimarts per netejar els carrers de Barcelona i aquest dimecres al matí 45 equips els han agafat el relleu. El consistori calcula que el cost de reparar només els contenidors ja s’enfila als 320.000 euros.