Aquest divendres a les 15 h han començat els treballs de renovació de l’asfalt a la ronda de Dalt, i està previst que s’allarguin fins aquest dissabte a les 13 h. Les obres es fan en el tram de la calçada comprès entre la sortida 15 (l’Hospitalet) i la sortida 14 (Cornellà), en sentit Besòs. Durant aquest període, els tres carrils de circulació habituals queden tallats i conseqüentment, el trànsit ha quedat afectat i s’han produït retencions a la connexió de la C-32 amb la ronda.

Els vehicles es desvien per la sortida 15 i es canalitzen per la trama urbana de Cornellà i l’Hospitalet fins incorporar-los de nou a la ronda de Dalt a través de l’entrada 14. Aquestes afectacions s’inicien a l’altura del Nus del Llobregat, en sentit Besòs. L’alteració de la circulació ha provocat retencions al tram de la C-32 que enllaça amb la ronda de Dalt.

treballs pavimentació Ronda de Dalt

Fonts de l’Àrea Metropolitana de Barcelona asseguren que s'”informarà degudament els usuaris de les restriccions i de l’itinerari que han de seguir”. A més, destaquen que la circulació en sentit Llobregat no es veurà afectada per aquestes obres.