El Centre Esportiu Municipal de la Trinitat Vella disposa d’instal·lacions noves i renovades. El centre ha incorporat una nova sala de càrdio, una d’espining, màquines de musculació noves i ha reformat l’entrada, amb un nou mètode de control d’accés. La reforma ha permès augmentar activitats i franges horàries, alhora que han aconseguit captar nous socis. A més, col·laboren en l’organització de noves activitats com caminades per a gent gran o natació per a dones musulmanes, emmarcades en el Pla de barris.

Les millores al centre ha permès l’ampliació horària i l’augment de monitors, alhora que ha fet incrementar el nombre de socis gairebé en 300 persones. El director del Centre Esportiu Municipal Trinitat Vella, Miquel Gadea, remarca la importància dels canvis en les instal·lacions ja que els ha permès nous abonats, però tot i això, l’objectiu principal és mantenir aquest nombre de socis estable o augmentar-lo. “La quota de soci d’aquest centre esportiu, el qual inclou l’accés a totes les activitats, està per sota la mitjana de la ciutat i és dels que més serveis oferim”, assegura Gadea.

Activitats del Pla de barris

D’altra banda, amb les noves equipacions, participen en el Pla de barris col·laborant amb diverses activitats. “Volem ser un referent esportiu, però també social. Volem integrar les necessitats socials a la dinàmica esportiva“, explica Gadea. És per això que participen en activitats per a persones de diverses edats, com les caminades per a la gent gran, el gimnàs per a la dona (gym dona), que el fan juntament amb l’Associació de Dones Musulmanes, o cursos de natació per a dones musulmanes coordinat a través de la Sala Jove.

Usuaris i treballadors valoren molt positivament la millora dels equipaments. Així i tot, encara no donen per finalitzades les reformes i es plantegen adequar l’espai de piscina i les zones enjardinades de cara a l’estiu i incorporar espais nous.