Els usuaris de les línies de tren internacionals de Renfe i Rodalies veuran alterats els seus recorreguts per una vaga a França. La convocatòria d’aturada laboral al país francès començarà avui a les 19 h i acabarà aquest divendres a les 8 h. Els clients que es vegin afectats tenen el telèfon 912 320 320 a la seva disposició.

Els serveis internacionals de Renfe i Rodalies es veuran afectats per una vaga laboral a França durant aquesta setmana. Els trens de les línies R3 i R11 de Rodalies de Catalunya i els de llarga distància de Renfe iniciaran i acabaran els recorreguts dins del territori espanyol.

L’R3, que normalment arriba fins a l’estació francesa de la Tor de Querol, acabarà a Puigcerdà. L’altra línia de Rodalies amb trajecte en territori francès, l’R11, que normalment acaba a Cervera, finalitzarà el recorregut a Portbou. D’altra banda, el tren d’alta velocitat entre Madrid-Barcelona-Marsella, d’aquest dimecres a la tarda, acabarà el recorregut a l’estació de Figueres-Vilafant.

Aquest dijous la vaga tornarà a afectar els servies internacionals de llarga distància. El tren des de Marsella amb destinació a Madrid i parada a Barcelona-Sants, començarà el recorregut a Figueres-Vilafant. El tren des de Barcelona fins a Lió i viceversa també començarà i acabarà a Figueres-Vilafant.

Els clients afectats per la vaga laboral a França tenen a la seva disposició el telèfon 912 320 320.

Les afectacions arriben dues setmanes després que els maquinistes de Renfe desconvoquessin sis jornades de vaga previstes per als dies 2, 9, 11, 12, 13 i 14 de març.