L’incendi d’un edifici del carrer dels Enamortats, 45, a primera hora del matí ha obligat a tallar el trànsit del carrer d’Aragó, des de l’avinguda Meridiana, cosa que ha provocat molts problemes de mobilitat i moltes cues en plena hora punta.

El tall del carrer d’Aragó, on estaven actuant els bombers, i també dels carrers que envoltaven l’edifici incendiat, ha provocat afectacions a tota la zona, amb cues tant en aquest carrer i també a la rambla de Guipúscoa, Los Castillejos, Cartagena, Consell de Cent, Diputació i Felip II. Molts usuaris se’n han fet ressò a les xarxes socials.

Fins a 26 patrulles de la Guàrdia Urbana han treballat en els talls de trànsit i els desviaments que s’han fet durant el matí. Cap a les 10 h, la Guàrdia Urbana ha pogut reobrir al trànsit dos dels carrils del carrer d’Aragó amb Enamorats i també el carril bus. També s’ha reobert el tram d’Aragó amb l’avinguda Meridiana. A poc a poc, la policia ha anat restablint la circulació a tots els trams afectats.

Reobert trànsit carrer Aragó

Nombroses afectacions als autobusos

Els talls de trànsit arran de l’incendi també han afectat diverses línies d’autobús, que han hagut d’anul·lar les parades -com ha passat a les línies V23 i 62- o bé han vist com les freqüències de pas resultaven greument alterades per la congestió de trànsit a la zona -a les línies H8, H10, H12, V25, V27, 33, 34 i 62, entre d’altres-.