Les rondes tornaran a viure, aquest estiu, talls de trànsit per poder fer les tasques de renovació de l’aglomerat. Seran aquest cap de setmana (19, 20 i 21 de juliol) i el 17 i 18 d’agost. Les tasques de manteniment d’aquest cap de setmana se separaren en diverses fases.

1a fase. Nit de divendres

Entre les 21 h de divendres i les 8 h de dissabte, es renovarà el paviment del carril ràpid de la C-32, en sentit Besòs, al tram comprès entre la sortida 13 i la incorporació 13. També es treballarà a la calçada lateral de la C-32 a l’altura de la Diagonal entre la sortida 11 (Diagonal) i la incorporació de la B-23 a la B-20.
Els vehicles disposaran sempre d’un carril obert al trànsit i al lateral de la C-32 es desviarà la circulació per la sortida 11, la de Diagonal. La incorporació 12, d’Esplugues, en sentit Besòs, romandrà igualment tancada. A través del carrer de Laureà Miró, l’avinguda dels Països Catalans i la plaça de Josep Català i Soler es redistribuirà el trànsit cap al tram d’incorporació a la B-20.

 

2a fase. Nit de divendres

Entre la 1 h de dissabte i les 12 h del mateix dissabte, es realitzarà la renovació del paviment de la rotonda de Sant Ramon de Penyafort, a Sant Adrià de Besòs. L’accés 25 a la ronda del Litoral en sentit Besòs quedarà tancat mentre durin les obres. Aquesta segona fase tindrà també altres afectacions:

  • Es tallarà el carrer de Sant Ramon de Penyafort a l’altura del carrer d’Eduard Maristany.
  • Es tallarà l’accés a la rotonda de Sant Ramon de Penyafort des de la sortida 24 de la ronda del Litoral, en sentit Llobregat.
  • Es tallarà l’avinguda de Francesc Botey a l’altura del carrer de la Pau.
  • Es tallarà el carrer de la Pau, en sentit muntanya, a l’altura de l’avinguda del Camp de la Bota.

3a fase. Nit de dissabte

Entre les 23 h de dissabte i les 10 h de diumenge, es faran tasques de millora del ferm als ramals procedents de la C-58 amb destinacions a la ronda de Dalt i el sector de La Maquinista. Tot el trànsit de la C-58 i la C-33 que vulgui accedir a la ronda de Dalt o al sector industrial de Sant Andreu es desviarà per la ronda del Litoral, en sentit Llobregat, fins a la sortida 30 en direcció al Bon Pastor.

Les obres continuaran

Les actuacions a les rondes continuaran a l’agost. En concret, durant el cap de setmana del 17 i el 18 es farà la pavimentació de la B-20 (ronda de Dalt). En sentit Besòs, es treballarà al tram comprès entre la sortida 9, a Sarrià, i la incorporació 8, a la via Augusta. Pel que fa al sentit Llobregat, la franja afectada serà la que va de la sortida 7, a Sant Gervasi, a la incorporació 9, a Sarrià.