marato roller games

Fins al 14 de juliol, Barcelona acull els jocs mundials de patinatge, els World Roller Games 2019. Aquest cap de setmana se celebren diverses proves al centre de la ciutat que comportaran talls i afectacions de trànsit.

L’avinguda Diagonal romandrà tancada aquest diumenge de 7.30 a 14 h per celebrar-hi la marató de patinatge. La prova obligarà a tallar la calçada central de l’avinguda Diagonal entre l’avinguda del Doctor Marañón (a la Zona Universitària) fins a Pau Claris (després de passeig de Gràcia); també afectarà la circulació del lateral de la Diagonal, des del carrer de Balmes fins al passeig de Gràcia, i la calçada central de costat muntanya entre les places del Mossèn Jacint Verdaguer i del Cinc d’Oros. La prova també suposarà restriccions de trànsit al passeig de Gràcia entre el carrer d’Aragó i la plaça del Cinc d’Oros. 

Malgrat que està previst que la marató acabi a les 12 del migdia, els talls s’allargaran dues hores més de passeig de Gràcia fins a la plaça de Francesc Macià per tal de celebrar-hi dues curses populars amb patins. A les 12 h començarà el 9K Roller Barcelona, pensada per adults aficionats al patinatge i a les 13.20 h serà el torn dels més petits.

Els talls també afectaran el transport públic. El Tram interromprà aquest diumenge de 7.45 a 12.15 h el servei a les parades de les línies T2 i T3 entre Zona Universitària i Francesc Macià. La resta del servei d’aquestes dues línies funcionarà en horari habitual i finalitzaran el recorregut a la parada Zona Universitària. Pel que fa als autobusos, les línies afectades que es desviaran o de les quals es limitarà el recorregut són: D40, H6, H8, H10, V3, V5, V7, V9, V11, V13, V15, V17, 6, 7, 22, 24, 27, 33, 34, 59, 63, 67, 68, 78, 113 i Barcelona Bus Turístic.

Afectacions de trànsit aquest dissabte al passeig de Gràcia

Els talls al passeig de Gràcia començaran aquest dissabte i s’allargaran fins a les 17.00 h del diumenge. Durant aquestes hores la calçada central del passeig de Gràcia entre Aragó i la plaça de Cinc d’Oros restarà tancada. A més, no es podrà circular pel carrer de Provença, entre el passeig de Gràcia i el carrer de Pau Claris. Aquest dissabte el passeig de Gràcia acollirà les proves de velocitat el World Roller Games 2019.