Identificat i multat l’individu que va circular amb cadira de rodes per la calçada de la ronda del Litoral. La Guàrdia Urbana ha confirmat una sanció de 90 euros per a l’home, de 30 anys i veí de Sants-Montjuïc. La central de coordinació de la Guàrdia Urbana va rebre tres avisos de gent que l’havia vist circulant amb la cadira de rodes pel tram de la sortida 21. Quan una patrulla va arribar al lloc dels fets, però, ja no hi era.

El vídeo amb les imatges de la infracció, captades des d’un cotxe, va permetre a la Unitat d’Investigació identificar l’infractor. Segons David Vázquez, sotscap de la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat, les inscripcions a la cadira de rodes i l’estil de vestir del jove han estat clau per identificar-lo. De fet, la policia ha constatat que no és la primera vegada que comet infraccions, cosa que també ha facilitat la investigació.

“Totes les informacions apuntaven a una persona”, remarca Vázquez. Un cop identificat per agents de la Guàrdia Urbana a casa seva, el jove va reconèixer els fets. Vázquez ha explicat que l’home podria haver accedit a la ronda del Litoral pel tram de passeig de la Zona Franca. Un cop conclosa la investigació, Vázquez condemna una acció que considera “contrària a la convivència” i que qualifica de “menyspreu total” per les normes. “No ens podem permetre infraccions tan greus com la que hem vist”, ha apuntat després de recordar que l’any passat 21 persones van morir per accidents de trànsit a la ciutat.