El nou carril bici del carrer de Manso, entre el carrer del Comte Borrell i l’avinguda del Paral·lel, ja està en servei. Es tracta d’un carril segregat i unidireccional que s’ha fet a la vorera de la banda mar. Segons l’Ajuntament, la nova via millora la connexió entre el barri antic de Ciutat Vella i el Paral·lel, a través de la superilla de Sant Antoni.

El carril té separadors, zones avançades per a bicicletes i semàfors específics per als ciclistes. Tot i que serà unidireccional, fonts de l’Ajuntament han explicat que és més ample de l’habitual perquè s’hi preveia circulació en els dos sentits de manera temporal. Finalment, però, atenen a la petició de les entitats, serà d’un únic sentit.

Objectiu: 272,6 km de carril bici el 2023

El nou carril se suma als set trams que han entrat en servei els darrers mesos, com el del carrer de Sants o el que hi ha al tram central de l’avinguda Diagonal. Amb actuacions com aquestes, l’Ajuntament vol ampliar i millorar la xarxa de carrils bici actuals per arribar als 272,6 km de xarxa ciclable a la ciutat el 2023. En concret, s’estan construint 32,6 km de carrils nous i se n’estan millorant 11,7.

Aquests són els darrers trams que s’han posat en servei: