nou carril bici calçada

Ha entrat en servei el tram de carril bici de l’avinguda Diagonal entre la plaça de Pius XII i la Facultat d’Economia i Empresa. Amb aquesta actuació es completa i millora el carril bici de l’avinguda Diagonal i es facilita la connexió amb el carril bici d’Esplugues.

En alguns trams d’aquesta intervenció s’ha baixat el carril bici actual de la vorera a la calçada i en d’altres s’ha creat infraestructura ciclista segregada i bidireccional. D’aquesta manera s’ha destinat la calçada lateral a la bicicleta en els trams Pius XII – Jardins de Pedralbes i Jardins de Pedralbes – Facultat d’Economia i Empresa, espais on les bicicletes poden circular en ambdós sentits.

Davant dels Jardins de Pedralbes s’ha creat un carril bici en vorera diferenciat del paviment que es transforma en un espai compartit amb vianants en el punt d’accés als jardins.

nou carril bici

L’actuació també s’ha aprofitat per implantar un gran nombre d’aparcabicicletes i per ampliar voreres entre el carrer de John M. Keynes i la Facultat d’Economia i Empresa. Aquesta actuació forma part de la desena d’intervencions previstes per baixar de la vorera a la calçada alguns trams de carril bici per fer més segura la xarxa tant per als ciclistes com per als vianants.