JANET SANZ, regidora del Grup Municipal d'ICV-EUiA "Nosaltre volem una estació amb comerç, però el que no volem és un centre comercial amb estació. Això és el que hem d'evitar" ASSUMPTA ESCARP, regidora del Grup Municipal del PSC "És evident, estem al 2013, i possiblement el model ha de ser diferent. Però és evident que el model no era negatiu" EDUARDO BOLAÑOS, regidor del Grup Municipal del PP "No es que se haga negocio con la Sagrera, es que se hace viable, que es muy diferente." JORDI PORTABELLA, president del Grup Municipal d'ERC+Dcat+Rcat "Barcelona pot incorporar un centre comercial d'aquestes dimensions. Nosaltres no som partidaris d'augmentar el sostre comercial a Barcelona, seria excessiu. ANTONI VIVES, tinent d'alcalde d'Hàbitat Urbà "No hem augmentat ni un sol metre quadrat de sól comercial del que ja hi havia en el seu moment. I són sobre aquests 6.000 metres amb els que nosaltres estem fent tot el cas d'estudi.

La petició dels ecosocialistes proposava una comissió formada per tots els partits i les entitats veïnals per “debatre i acordar” el finançament i possibles modificacions d’aquesta infraestructura. La proposta ha tingut el suport del PSC i Unitat per Barcelona, a més d’ICV, i els vots en contra de CiU i PP.

El tercer tinent d’alcalde i responsable d’Habitat Urbà, Antoni Vives, ha recordat que ja existeix una comissió de seguiment, que es tornarà a reunir aquest dimarts, però que està obert a un “ús més exhaustiu”. Vives només ha tingut el suport dels populars. El seu representant, Eduard Bolaños, ha mantingut que el projecte municiapl donarà viabilitat al teixit comercial a la zona.

Per la seva banda, la representat d’ICV ha criticat que l’Ajuntament no permet introduir modificacions al projecte. Assumpta Escarp, del PSC, ha defensat model anterior projectat a la Sagrera. Per últim, Jordi Portabella, d’Unitat per Barcelona, ha afiramt que “seria excessiu” que Barcelona augmentés el sostre comercial.