PAU MADUELL, AV Sant Andreu Palomar "S'ha parlat de 2010, s'ha parlat de 2013, s'ha parlat de 2016, ara se'ns parla de 2019 i no tenim altra opció que creure que aquest 2019 és possible."

Els veïns, integrants de les associacions de Sant Andreu de Palomar, Sant Andreu Sud, Sant Andreu Nord – Tramuntana, el Bon Pastor, La Maquinista, la Sagrera i la Verneda Alta, s’han trobat amb l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias. Segons els veïns, el consistori els ha traslladat la voluntat del Ministeri de Foment de reprendre les obres de l’estació, que -segons els veïns- estan totalment aturades.

Les set associacions de veïns afectades pel projecte es van unir i van signar un manifest en què denunciaven que les obres no podien estar aturades més temps. Van iniciar una campanya informativa i reivindicativa amb els veïns i es van posar la data límit del febrer de 2014 per intensificar les protestes. La reunió d’aquest dijous ha traslladat la informació que Foment ha fet arribar a l’Ajuntament de Barcelona. En la reunió també s’han informat els veïns que el setembre de 2014 es licitaran les obres de millora de l’estació de Rodalies de Sant Andreu.