horari metro festes gràcia 2022
Foto: Lucía Garó

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha informat sobre l’horari del metro de Barcelona durant els pròxims dies, coincidint amb les festes de Gràcia 2022, que per primer cop sense restriccions per la covid s’espera que siguin multitudinàries. Una de les novetats d’enguany és que aquest transport públic funcionarà de manera ininterrompuda durant tres dies, entre el 19 i el 21 d’agost.

A continuació et detallem l’horari del metro per la Festa Major de Gràcia i totes les novetats que has de saber si alguna d’aquestes nits t’has de desplaçar en transport públic.

Metro durant 67 hores seguides

Les nits del 19 i 20 d’agost, el metro funcionarà a tot Barcelona de forma ininterrompuda, sense cap aturada del servei. Per tant, hi haurà metro durant 67 hores seguides. Els trens circularan des de les 5 h de la matinada de divendres, 19 d’agost, fins a les 0 h del dia 21 (és a dir, fins a la finalització del servei de diumenge).

L’objectiu d’aquesta mesura, segons TMB, és afavorir la mobilitat de les persones que vulguin assistir a alguna de les activitats programades per les festes de Gràcia. La resta de dies, el metro tindrà l’horari habitual: de dilluns a dijous, de 5 a 0 h.

Talls a l’L3 i l’L5

Cal tenir en compte que la Festa Major de Gràcia coincidirà amb els talls a les línies L3 i L5 del metro. Per això, TMB recomana planificar amb temps els desplaçaments. La línia verda estarà tallada en el tram Paral·lel-Liceu fins al 31 d’agost, mentre que la blava estarà suspesa entre La Sagrera i el Carmel.

Una altra manera d’acostar-se a Gràcia és amb l’autobús. Línies com la D40, D50, H6, H8, H10, V17, V19, el 7 o el 34, entre d’altres, arriben als llocs de les festes.

Parades de metro per les Festes de Gràcia 2022

No saps com arribar a les festes de Gràcia? Per desplaçar-se fins als diferents carrers de festa a Gràcia, TMB recomana no fer servir el vehicle privat i moure’s en transport públic. Les millors alternatives per anar-hi en metro són les línies L3 (Diagonal, Fontana, Lesseps), l’L4 (Verdaguer, Joanic) i l’L5 (Diagonal, Verdaguer).