Línies H12 (Gornal – Besòs Verneda) i 7 (Zona Universitària – Diagonal Mar): des d’avui, travessen la plaça de les Glòries per carrils reservats. En sentit Llobregat, tenen una parada provisional a Glòries-Meridiana i s’anul·la la parada de l’H12 davant del número 380 de la Gran Via. En sentit Besòs, la parada més pròxima a la plaça és a la Gran Via passat Los Castillejos, davant dels nous Encants.

Línies N2 i N7: els autobusos nocturns també travessaran la plaça de les Glòries pels carrils reservats per a la circulació de busos i taxis.

Línia 92 (Gràcia – Pg. Marítim): deixa de pujar pel carrer de la Ciutat de Granada i la Diagonal, perquè ho fa recte per Badajoz i Independència. En sentit mar, deixa de fer les parades a l’interior de l’anella de circulació de les Glòries.

Línia 192 (Hospital de Sant Pau – Poblenou): baixa directe pel carrer de Bilbao, sense fer el bucle per la Gran Via. En sentit ascendent, deixa de passar per Ciutat de Granada i Diagonal i puja per Badajoz, com la 92.

Pel que fa a la línia 60 (Pl. Glòries – Zona Universitària), des del novembre passat té l’origen i el final al carrer del Perú, a l’altura de la rambla del Poblenou, per la qual cosa no experimenta variacions de recorregut ni de parades.

A partir de dilluns vinent, quedarà tancat l’accés a l’estació de Glòries de la línia 1 de metro denominat Plaça de les Glòries Catalanes, situat a l’interior de la plaça. Continuaran oberts en els horaris habituals els altres dos accessos de l’estació: el de l’avinguda Meridiana (davant dels Encants) i el de la part exterior de la plaça, tocant al carrer de Badajoz.