"No, no, no en tenia ni idea." "No en sabia res, no en sabia res." "No en tenia ni idea" "No, no lo sabía, no lo sabía y eso que vivo aquí al lado." Molta feina per fer per als informadors que alerten de l'inici de les obres. Respira: "Bolivia, Independencia o Aragón - Consejo de Ciento, según el sentido que vaya." "Vale gracias." No tothom sap que a partir de demà ja no es podrà circular per l'interior de l'anella de Glòries. "Si passen sovint per aquí perquè van a la feina o a casa seva, d'alguna cosa sí que s'han assabentat. Però normalment la gent no ho sap." Els habituals, però, ja tenen la lliçó apresa. I ja pensen en com s'ho faran. "Passo cada dia dues vegades però ja tinc el meu itinerari i pujaré per Bac de Roda." "Procurar no baixar gaire per aquí. Anirem per altres llocs." Tot i les molèsties hi ha qui s'ho pren amb humor. "Doncs agafar i comprar-me un helicòpter." POSPO A partir de demà els cotxes que pugin o baixin per la Diagonal no podran accedir a la plaça. Tampoc els que vinguin de la Meridiana, per Dos de Maig i pel lateral de la Gran Via. L'alternativa és la gran rotonda que formen els carrers d'Aragó, Los Costillejos, Bolívia i l'eix Badajoz-Independència, que unirà el Clot amb el Poblenou. GUILLEM MARTÍNEZ "La recomanació de l'Ajuntament és que mentre durin les obres s'eviti utilitzar la zona de Glòries com a punt d'entrada i sortida de la ciutat i és busquin alternatives com les rondes o la Meridiana." Alternatives que hauran d'absorvir els 54.000 vehicles que, fins avui, hi circulaven diàriament.

A partir d’aquest dissabte els cotxes que pugin o baixin per la Diagonal no podran accedir a la plaça. Tampoc els que vinguin de la Meridiana, per Dos de Maig i pel lateral de la Gran Via. L’alternativa és la gran rotonda que formen els carrers d’Aragó, Los Costillejos, Bolívia i l’eix Badajoz-Independència, que unirà el Clot amb el Poblenou.

La recomanació de l’Ajuntament és que mentre durin les obres s’eviti utilitzar la zona de Glòries com a punt d’entrada i sortida de la ciutat i és busquin alternatives com les rondes o la Meridiana.