devolució bitllet vaga renfe

A partir d’aquest dimarts l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) ha començat a distribuir els títols batejats com a T-Compensació Covid. Tenen dret a gaudir-ne aquelles persones que en algun moment durant l’estat d’alarma pel coronavirus sí que van utilitzar un títol de transport

Per rebre la T-Compensació Covid cal haver-ho sol·licitat prèviament a través d’un formulari web que està operatiu des de l’1 de juliol. Fins ara, l’ATM ha rebut 25.000 sol·licituds que s’han estudiat cas per cas. Se n’han aprovat la meitat, i rebutjat el 2 %. De la resta, la majoria encara s’estan estudiant. 

Per poder recollir el títol compensatori, els usuaris hauran de presentar el correu electrònic que els ha enviat l’ATM a l’estanc que hagin escollit i allà se’ls farà entrega de la T-Compensació Covid que els correspongui. L’ATM, però, ha alertat que els correus electrònics s’enviaran de manera escalonada per evitar col·lapses. Les devolucions i les sol·licituds en cap cas es faran als punts d’atenció presencial. 

Les compensacions per als usuaris que no van utilitzar el títol de transport en cap moment durant l’estat d’alarma ja es van començar a distribuir de manera automàtica l’1 de juliol.