El cantaor català José de la Miguela i el guitarrista Paco Heredia han omplert de flamenc la plaça Reial acompanyats de Fabiola Pérez i El Zambullo. És un dels 30 concerts gratuïts que ha programat la sala Jamboree des de mitjan aquest aquest mes d’agost i fins al 6 de setembre per celebrar els 60 anys del club.

Mesures per evitar contagis

L’actuació, com ja és habitual, s’ha celebrat a l’aire lliure i amb un aforament limitat a 50 persones per evitar contagis de la covid-19 entre els assistents. L’espectacle ha començat a les 18.30 h i ha tingut una durada d’una hora. El públic no ha pogut ballar i ha hagut d’omplir un document amb les dades personals per facilitar la seva localització en cas de detectar un positiu de coronavirus entre els convidats.

 

El 60è aniversari del club Jamboree coincideix amb la suspensió de l’activitat de les sales del grup Mas i Mas després que el Govern espanyol decidís fa unes setmanes cancel·lar l’oci nocturn i la música en directe, una mesura que el propietari del club Jamboree va qualificar d'”atac a la música en viu”.