com anar manifestacio diada 2021

Un any més l’ANC ha organitzat una manifestació per l’11-S 2021 a Barcelona. Es tracta d’una mobilització pel centre de Barcelona el dia de la Diada de Catalunya que obligarà a tallar el trànsit pels carrers adjacents, per això es recomana arribar-s’hi en transport públic i evitar l’ús del vehicle privat.

El recorregut de la manifestació convocada per l’Assemblea Nacional de Catalunya començarà a la plaça d’Urquinaona a les 17.14 h, baixarà per la via Laietana fins a Correus, després girarà pel passeig d’Isabel II i continuarà per l’avinguda del Marquès de l’Argentera fins a l’Estació de França, on es farà l’acte polític. Inicialment, havia d’acabar al Parc de la Ciutadella, però l’organització ho va canviar a instàncies del Procicat, per evitar aglomeracions en un recinte tancat.

Es recomana agafar el transport públic

Les estacions de metro que queden més properes al recorregut de la manifestació són les de l’L4: Urquinaona, Jaume I i la Barceloneta. Preveient que els entorns d’Urquinaona s’omplin abans que comenci la marxa, també es pot optar per baixar a les parades anteriors: Passeig de Gràcia o Girona.

També queden properes algunes estacions de l’L1: Arc de Triomf, Catalunya i Universitat. Les línies de bus que van pel recorregut de la marxa s’hauran de desviar i quedaran anul·lades les parades afectades.