mani diada arxiu 2012

La manifestació de la Diada 2021, que tindrà lloc aquest 11 de setembre a la tarda a Barcelona, es podrà seguir en directe a betevé. A partir de les 17 h, un programa especial conduït per les periodistes Eva Arderius i Sandra Mestres connectarà amb tot el que estigui passant al carrer. El programa es podrà seguir tant per la TDT com al web beteve.cat.

L’especial informatiu començarà coincidint amb l’inici de la manifestació convocada per l’Assemblea Nacional Catalana. La marxa sortirà a les 17.14 h de la plaça d’Urquinaona i es preveu que avanci per la via Laietana, giri a l’altura de Correus i acabi davant de l’Estació de França.

betevé tindrà diversos punts de connexió al llarg del recorregut i oferirà imatges en directe de tot el que passi al carrer. El programa també farà seguiment de les altres mobilitzacions convocades per la Diada amb un especial informatiu que començarà a les 20 h.

Missatge institucional d’Aragonès, aquest divendres, a les 21 h

La programació especial per la Diada també inclourà el missatge institucional del president de la Generalitat, que s’oferirà aquest divendres, a les 21 h.

D’altra banda, dissabte, a partir de les 22 h, es podrà seguir l’acte institucional que es farà a Montjuïc, davant les Quatre Columnes de Puig i Cadafalch. L’acte, que organitzen conjuntament el govern i el Parlament de Catalunya, tindrà com a eix vertebrador el discurs que va fer Pau Casals a les Nacions Unides ara fa 50 anys. Tindrà la direcció artística de Marta Bayarri i la direcció musical de Jofre Bardagí.