(ACN) TMB tornarà a incrementar l’oferta de transport públic amb l‘inici del curs escolar. Al metro circularan més trens a les línies que tenen més demanda. A partir de dilluns, dia 13, a les línies L1 i L5 hi circularan cinc trens més que ara i dos trens més que en les mateixes dates del 2020. A la tarda, a partir de les 17 h, hi circularan cinc trens més que fa un any.

Aquest augment de l’oferta coincideix amb la recuperació del servei continuat de metro els dissabtes a la nit, aquest cap de setmana.

Segons ha explicat la regidora de Mobilitat i presidenta de TMB, Rosa Alarcón, l’increment d’oferta al metro i els autobusos es produeix malgrat que hi ha menys usuaris que en el període anterior a la pandèmia. Però ha defensat la importància que el transport públic es percebi com una “alternativa eficaç i segura per als desplaçaments diaris”.

Torna el servei a l’L11

A més, aquest dilluns quedarà normalitzat el servei a l’L11 del metro, que ha estat aturat durant l’estiu per obres. Amb la reobertura s’estrenarà una andana exclusiva a la Trinitat Nova, que estarà connectada amb la de l’L4. Estarà equipada amb portes automàtiques a banda i banda i sincronitzades amb les dels trens.

La seguretat de la Línia 11 està protegida a més per un sistema avançat de radars que detecta qualsevol intrusió a la zona de vies.