com arribar manifestacio 11 setembre barcelona

La manifestació de l’11 de setembre a Barcelona tornarà a aplegar milers de persones d’arreu del territori català amb motiu de la Diada 2022. La ciutat serà l’epicentre de les protestes, amb una marxa en moviment que arrencarà a les 17.14 h des de l’avinguda del Paral·lel. A continuació et desgranem totes les opcions per arribar a la manifestació de l’11 de setembre a Barcelona.

Formes d’arribar a Barcelona des d’altres punts de Catalunya

És important que tinguis en compte la forma com arribaràs a la ciutat si vius en qualsevol altre municipi de Catalunya. Les opcions són diverses:

Com arribar en metro a la manifestació de la Diada

La manifestació de la Diada 2022 es farà a l’avinguda del Paral·lel. La marxa provocarà talls de trànsit i afectacions de mobilitat. Per això, la Guàrdia Urbana recomana l’ús del transport públic i, en especial, el metro per traslladar-se fins a la protesta.

  • L2: parada Paral·lel
  • L3: parada Poble-sec, Paral·lel o Drassanes
  • L4: parada Barceloneta

Busos per arribar a la manifestació de l’11S

Les línies d’autobús poden patir desviacions o modificacions del recorregut com a conseqüència dels talls de trànsit dels actes de la Diada 2022 a Barcelona. En tot cas, si vols arribar fins a la protesta en bus, tens l’opció d’agafar qualsevol d’aquestes línies: 21, D20 H14 V11.

A banda, l’ANC ha organitzat diversos autocars que sortiran des de diferents punts de Catalunya per portar manifestants fins a Barcelona. Alguns ja estan plens, però d’altres encara tenen seients lliures.