recorregut manifestació 11 setembre diada 2022

La manifestació de l’11 de setembre tornarà a recórrer els carrers de Barcelona aquest diumenge. La protesta, convocada per l’Assemblea Nacional de Catalunya amb el suport d’Òmnium Cultural i entitats catalanistes, arrencarà a les 17.14 h de l’avinguda del Paral·lel. Consulta aquí el mapa amb el recorregut de la manifestació de l’11 de setembre per la Diada 2022.

Per on passarà la manifestació de l’11 de setembre?

Sota el lema “Tornem-hi per vèncer: Independència”, la manifestació de la Diada 2022 començarà a l’avinguda del Paral·lel. Els manifestants es dirigiran pels següents carrers, per aquest ordre:

  • avinguda del Paral·lel: punt de sortida
  • passeig de Colom
  • passeig d’Isabel II
  • avinguda del Marquès de l’Argentera
  • Estació de França: punt final de la manifestació, on hi haurà l’escenari des d’on es faran els parlaments.

Ben a prop, al passeig de Lluís Companys, hi haurà la Festa per la Llibertat d’Òmnium, amb els concerts de la Diada 2022. Per tot plegat, has de tenir en compte tots els carrers tallats que hi haurà.

Els trams de la protesta de la Diada 2022

L’ANC ha organitzat la marxa en 10 trams, amb l’objectiu de distribuir els assistents. Tot i que la protesta no arrencarà fins a les 17.14 h, l’entitat recomana als manifestants arribar a les zones de concentració habilitades a l’avinguda del Paral·lel a partir de les 16.30 h. A més, informa que des del matí hi haurà membres de l’Assemblea al Parc de les Tres Xemeneies.