vaga autobusos barcelona 2022
Foto: Leo García Mendez

El comitè d’empresa ha convocat una vaga d’autobusos a Barcelona, coincidint amb les Festes de la Mercè 2022. L’aturada serà total el 22 de setembre i parcial, de dues hores per torn, des del 23 fins al 30 d’aquest mes. Si has de moure’t durant la festa major de la ciutat, consulta com t’afectarà la vaga d’autobusos a Barcelona per desplaçar-te durant la Mercè 2022.

Vaga d’autobusos parcial del 23 al 30 de setembre

Després de l’aturada total el 22 de setembre, els sindicats han convocat una vaga parcial entre el 23 i el 30 de setembre. Seran de dues hores per torn: de 2 a 4 h, de 10 a 12 h i de 21 a 23 h. Tot i que hi haurà uns serveis mínims del 33 % durant les Festes de la Mercè, la protesta dels treballadors de TMB incidirà en la mobilitat de la ciutadania aquests dies. Si has de desplaçar-te durant aquestes franges horàries es recomana l’ús del metro o altres transports públics.

Com t’afectarà la vaga d’autobusos per la Mercè 2022?

La vaga de bus podria dificultar l’arribada dels ciutadans a alguns dels actes principals de les Festes de la Mercè 2022. És el cas dels concerts, el seguici de la Mercè, la diada castellera o el piromusical de la Mercè, que aquest any torna a celebrar-se a l’avinguda de la Reina Maria Cristina.