entrades concerts mercè 2022

Els concerts de la Mercè 2022 recuperen l’esperit d’abans de la covid. Hi haurà diversos escenaris repartits per Barcelona durant els dies 23, 24 i 25 de setembre per celebrar la festa major de la ciutat. Per primera vegada des del 2019, la cita arribarà sense restriccions per la pandèmia i s’espera una gran afluència de públic a les diverses activitats programades fins al dia 26. Cal reservar entrades per als concerts de la Mercè 2022? I per a altres activitats del programa de les festes? T’ho expliquem.

La Mercè 2022 | Guia completa sobre la Festa Major de Barcelona
Viu les Festes de la Mercè 2022 a Barcelona del 23 al 26 de setembre

Accés lliure i gratuït als concerts de la Mercè 2022

Els concerts de la Mercè d’enguany són gratuïts i estan oberts a tot el públic. El 2021, amb motiu de les restriccions per la covid i per evitar aglomeracions, calia reservar cita per a alguns espectacles. Aquest any, però, no caldrà tenir entrada ni fer cap tipus de reserva per gaudir de les actuacions musicals.

Això sí, es preveu que hi hagi milers de persones gaudint dels concerts en punts com la Zona Universitària, l’avinguda de la Reina Maria Cristina (a tocar de la plaça d’Espanya) o a la platja del Bogatell. Per això, es demana informar-se de tota l’oferta cultural que hi ha aquests dies, desplaçar-se en transport públic i arribar-hi amb temps.

Concerts de la Mercè 2022: les propostes als diferents escenaris
Del 23 al 26 de setembre, diferents espais de Barcelona s’ompliran d’espectacles musicals gratuïts

Per poder-te organitzar, consulta el mapa dels concerts de la Mercè 2022 i el cercador de betevé!

Entrades per a altres activitats de la Mercè

Això sí, per gaudir d’altres activitats o visites en alguns espais de Barcelona, com els museus gratis, caldrà fer reserva prèvia. Hauràs de comprovar on cal tenir cita abans de l’inici de les portes obertes per la Mercè. En aquests casos, caldrà accedir al web de l’Ajuntament de Barcelona per fer la sol·licitud.

Gairebé tots els espectacles que es fan a l’aire lliure no requereixen d’entrada prèvia. És el cas, per exemple, del Piromusical a Maria Cristina.