carrers tallats cavalcada reis barcelona 2024

Ses Majestats estan a punt d’arribar a la ciutat i per poder veure la Cavalcada de Reis a Barcelona 2024 TMB recomana desplaçar-se en metro per evitar problemes de mobilitat. El trànsit privat quedarà restringit i hi haurà afectacions en el recorregut de la gran majoria de les línies d’autobús, entre les 16 i les 21.30 h. A continuació et detallem les línies de bus que es veuran afectades per la cavalcada de Reis a Barcelona, així com els carrers que es tallaran al trànsit.

Carrers tallats per la Cavalcada de Reis a Barcelona

Els carrers que es tallaran amb motiu de la cavalcada de Ses Majestats són aquells per on passaran les carrosses: l’avinguda del Marquès de l’Argentera, el passeig de Colom, l’avinguda del Paral·lel, la ronda de Sant Pau, el Mercat de Sant Antoni, el carrer de Sepúlveda, la plaça d’Espanya i l’avinguda de la Reina Maria Cristina. També hi haurà restriccions al trànsit en alguns dels carrers adjacents.

Línies de bus afectades pel recorregut dels Reis

Les línies de bus que es veuran afectades pel recorregut de la gran cavalcada de Reis de Barcelona són: D20, D50, H12, H14, H16, V9, V11, V13, V15, V17, V19, 13, 21, 23, 46, 47, 52, 55, 59, 65, 79, 91, 109, 120, 121, 141, 150, 165 i Barcelona Bus Turístic (rutes blava i vermella). A banda, hi haurà desenes de línies afectades per les cavalcades de barri: pots veure totes les afectacions en detall al web de TMB.

Segons ha informat Transports Metropolitans de Barcelona, el metro es reforçarà amb més personal d’atenció al públic i de neteja, especialment a les estacions més properes a la cavalcada. Per exemple, a Ciutadella – la Vila Olímpica, la Barceloneta, Drassanes, Paral·lel, Sant Antoni, el Poble-sec, Espanya, Rocafort, Urgell i Universitat. En aquests punts s’ordenaran els fluxos de passatge i s’adoptaran restriccions, en cas que sigui necessari.

Durant tot el dia, hi ha programada la mateixa oferta de transport que qualsevol laborable lectiu. Ara bé, es reforçarà l’L2, amb un 19 % més de trens respecte al que és habitual. El metro estarà en funcionament fins a les dues de la matinada i l’endemà, dia 6 de gener, operarà de forma ininterrompuda durant tota la nit.

Autobusos històrics a la cavalcada

Durant la cavalcada de Barcelona, TMB tindrà un paper destacat, com ja és habitual, amb diversos vehicles, alguns dels quals històrics. Es tracta del Dodge Brothers 240 (de l’any 1940), l’Aclo Regent III de dos pisos (de l’any 1948) i el Chauson 59 (de l’any 1955).

Què vols saber dels Reis 2024?