Els efectes de la borrasca Glòria

Protecció Civil demana precaució per la borrasca Glòria, que afectarà a tot Catalunya a partir d’aquest dilluns, amb vents que poden arribar a superar els 100 km/h. i onades de més de tres metres d’alçada. L’Ajuntament ja ha pres mesures, com ara el tancament de tots els parcs de la ciutat. En parlem amb Xavier Sáez, cap de guàrdia de Protecció Civil.

Les fortes ventades també han provocat algunes incidències a Rodalies. Ens ho explica el portaveu de Renfe a Catalunya, Antonio Carmona.

Crònica des de les platges de Barcelona de la meteoròloga Saray Sarroca:


Comença el judici a Trapero

Aquest dilluns comença a Madrid, a l’Audiència Nacional, el judici contra els Mossos d’Esquadra pel procés sobiranista. Es jutja el paper del cos durant el 20-S i l’1 d’octubre del 2017 i seuen al banc dels acusats el major Josep Lluís Trapero i l’excúpula d’Interior. Ho analitzem amb l’advocada penalista, Mireia Balaguer.


Resolem els dubtes sobre els nous títols de transport

Les primeres setmanes de funcionament dels nous títols i les noves tarifes de transport públic han generat moltes cues als punts d’atenció als usuaris. També hi ha hagut queixes i s’han generat dubtes que mirem de resoldre aquest dilluns amb:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: