Tot i que un cartell ho prohibeix, molts vianants utilitzen la sortida de vehicles per entrar o sortir de l’estació d’autobusos de Fabra i Puig. La maniobra és perillosa, però molts usuaris la practiquen perquè o bé no s’han adonat que l’accés és només per a vehicles o bé és la via més curta per entrar al recinte. L’estació només té un accés per a vianants i està situat a l’altre extrem de l’espai.

“No he entès que era només per a autobusos”, explica la Janet Excusa. “He vist més persones que venien i no he sabut identificar que era només per a autobusos”. Un altre usuari, el Robert Lozano, afegeix que “l’equivocació és no haver fet una porta aquí perquè si no, has de fer tota la volta a l’estació” per entrar o sortir. “D’acord, ens la juguem, no es pot fer, però tampoc ho posen fàcil”, afegeix.

El recinte de l’estació de busos de Fabra i Puig —a la cruïlla amb l’avinguda Meridiana— és un espai molt concorregut perquè no només és parada d’autobusos, sinó que també és un espai per on passen alguns dels usuaris de l’estació de tren de Sant Andreu Arenal, que és al costat.