Menú compra màquina Tmb

La T-Usual és el nou títol de transport que està cridat a convertir-se en el més utilitzat i prendre el lloc a l’antiga T-10. Arribar a seleccionar-la a les màquines de venda automàtica de TMB, però, no és tan fàcil. El problema és que aquest bitllet no apareix a la pàgina principal de compra de títols i obliga l’usuari a accedir a un segon menú per arribar a trobar-lo.

En la pàgina principal de selecció de bitllets hi apareixen vuit títols: quatre de turístics, el bitllet senzill, el bitllet de l’aeroport, la T-Casual i la T-Dia. Per arribar a la T-Usual cal clicar a “Altres” i en aquesta nova pantalla sí que hi apareix, junt amb la T-Grup, la Targeta Rosa i la T-Jove.

Compra T-Usual a les màquines de TMB

Encara està més amagada la compra de la T-Usual per a aquells que l’adquireixen a les màquines de Renfe. En aquest cas, a més, s’hi afegeix la confusió que en la primera pàgina s’ofereix l’abonament mensual, cosa que fa dubtar encara més alguns usuaris abans de trobar la T-Usual, que és a l’opció “Altres títols”.

En el cas dels Ferrocarrils de la Generalitat aquest títol sí que apareix en la primera pàgina de selecció de títols de transport.

TMB estudia canviar els accessos directes

Segons informa TMB ja han començat a treballar per reordenar els accessos directes de les màquines de venda automàtica de la xarxa de metro. L’objectiu és que la T-Usual aparegui en la primera pantalla de selecció de bitllets.