Creuer volta al món

2.158 creueristes comencen aquest dimarts un viatge per fer la volta al món a bord d’un creuer que surt des del port de Barcelona. Es tracta de l’MSC Magnifica que navegarà pels cinc continents durant 117 dies amb passatgers de diferents països, entre els quals hi ha 37 catalans, la majoria barcelonins (34).

23 països dels cinc continents

El vaixell sortirà del port de Barcelona aquest dimarts a la tarda. Es dirigirà a Lisboa i des d’allà travessarà l’oceà Atlàntic fins a arribar a Salvador de Bahia. Abans, però, els viatgers faran escala a Cabo Verde. Després de visitar Rio de Janeiro, Valparaíso o Buenos Aires, el creuer es dirigirà cap el Pacífic i farà parada a les illes Cook, Nova Zelanda o Austràlia. Des d’allà, recorrerà països exòtics d’Orient com Bali, Malàisia o l’Índia. Finalment, passarà al canal de Suez per tornar al Mar Mediterrani i gaudir de Roma, Gènova o Marsella. Després de quatre mesos al mar, el viatge finalitzarà a Barcelona a finals d’abril.

Els passatgers que s’han sumat a aquesta aventura podran gaudir de totes les comoditats a bord. El creuer disposa de quatre restaurants amb una desena de xefs internacionals, més d’una desena de bars, casino, discoteca, cinema 4D o una pista de bitlles.