carril bici Diagonal

El repte #30diesambbicibcn torna aquest 2019, durant tot el mes d’abril, per promoure l’ús diari i quotidià de la bicicleta. És la cinquena vegada que Barcelona acull aquesta iniciativa que han posat en marxa els usuaris #bicibcn i les organitzacions Amics de la Bici i Abril bicis mil. La proposta és pedalejar durant els 30 dies d’abril i compartir-ho a les xarxes socials de Twitter, Facebook i Instagram amb l’etiqueta #30diesambbicibcn.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Què saps de la bicicleta a Barcelona? | QUIZ ” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/mobilitat/bicicleta-barcelona-carrils-bici-bicing-quiz/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Entren al repte els patinets elèctrics

Una de les novetats d’aquest any és que se sumen al repte els usuaris del patinet elèctric i els de vehicles de mobilitat personal.

Cal que els ciclistes o altres usuaris entrin al web i es baixin l’aplicació Ciclogreen i la facin servir per registrar almenys 30 quilòmetres pedalejant durant el mes d’abril.

Un dels objectius de la iniciativa és fomentar els desplaçaments per anar a la feina en bici. Per aquest motiu la iniciativa s’ha ampliat aquesta edició als col·lectius i a les empreses.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Bicing Barcelona 2019: Guia per utilitzar el nou bicing elèctric” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/mobilitat/bicing-barcelona-2019-horari-preu/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Els promotors diuen que anar en bici és “més ràpid, segur i saludable que anar amb cotxe”. Aquest repte es va posar en marxa als Estats Units, a la ciutat de Minneapolis. La iniciativa 30 dies amb bici es fa a l’abril coincidint amb el Dia Internacional del Ciclista i el Dia Internacional de la Bicicleta.