La Volta arriba a Barcelona

Després de sis etapes, la Volta a Catalunya arribarà al final amb les ja tradicionals vuit voltes a Montjuïc. Els barcelonins aquest diumenge, 31 de març, un any més podran gaudir de l’arribada a meta de l’última etapa de la Volta, que corona una setmana de ciclisme recorrent les quatre províncies catalanes. L’arribada de la Volta és un dels esdeveniments esportius destacats a la ciutat.

L’etapa barcelonina

L’inici de l’etapa barcelonina tindrà lloc a l’Hospitalet de Llobregat, i seguidament els ciclistes aniran en direcció al coll de la Creu d’Ordal, on es troba el primer port de muntanya. La cursa seguirà cap a Castelldefels i finalment culminarà a Barcelona, on es farà un circuit de vuit voltes a la muntanya Montjuïc, que serà el final d’etapa i també de la Volta. Els ciclistes entraran a Barcelona per la Gran Via fins a arribar a la plaça d’Espanya, i és en aquest punt on començaran l’ascens a la muntanya de Montjuïc.

La Volta arriba a Barcelona

Aquest any no hi haurà la reVolta

La prova femenina de la Volta Ciclista a Catalunya no se celebrarà aquest any per la incompatibilitat amb el calendari. El mateix dia 31 coincideix amb una prova de la categoria superior femenina i aquest fet deixaria la cursa a Montjuïc amb una participació escassa de ciclistes.