Foto: Francesc Soler.

El temps del Mobile World Congress 2019 no té res a veure amb el de l’any passat. Durant la conferència inaugural del Mobile, hi va haver un ambient encara força fresc a la regió metropolitana de Barcelona, amb valors que van oscil·lar entre els 9 i 11 ºC a la ciutat, mentre que cap a l’interior de la regió metropolitana es van situar entre 4 i 5 ºC. Res a veure amb la temperatura dels darrers dies del mobile. Els valors màxims de dimecres, de fet, van ser extraordinàriament alts, amb registres per sobre dels 20 ºC a molts punts de la regió metropolitana.

Aquest darrer dia del mobile ens creuarà la cua d’un sistema frontal molt poc actiu i que només deixarà alguns núvols prims, preferentment durant la tarda. La temperatura màxima baixarà respecte la de dimecres, però seguirà molt suau, amb valors màxims de 19 ºC o 20 ºC.

A més, es mantenen els nivells alts de partícules en suspensió a l’atmosfera i, per aquest motiu, hi ha activat l’avís preventiu de contaminació atmosfèrica. 

Lleu descens de la temperatura després del MWC

Els congressistes que aprofitin el viatge fins a la ciutat i facin de turistes durant el cap de setmana es trobaran amb un ambient molt adequat per gaudir de l’aire lliure. Aquest dijous i divendres hi haurà alguns núvols poc importants i la temperatura màxima recularà respecte la de dimecres, però sempre dins de paràmetres molt suaus i agradables. S’espera que es puguin fregar els 20 ºC dijous i els 18 o 19 ºC divendres i dissabte. Diumenge la calor podrà tornar a intensificar-se i sobrepassar els 20 ºC a primera hora de la tarda.