Desenes de persones han cremat fotografies amb la cara del rei Felip VI i banderes espanyoles a les portes del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), on se celebrarà el sopar inaugural del Mobile World Congress 2019. Ho han fet durant la protesta convocada pels Comitès de Defensa de la República (CDR), que ha començat a la plaça d’Espanya i que denuncia la presència del monarca a Barcelona. Els manifestants l’acusen de “feixista”“criminal” i de ser còmplice del terrorisme.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Protestes al MNAC contra la presència del rei Felip VI. En directe” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/politica/manifestacio-cdr-rei-mobile-world-congress-2019-directe/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Minuts abans de la crema d’imatges del rei, alguns manifestants han calat foc a banderes espanyoles a l’avinguda Maria Cristina.

protesta cdr cremen bandera espanyola