base grisosa (contaminació) de les capes baixes de l'atmosfera

D’acord amb l’alerta que aquest dimarts va decretar la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic de la Generalitat, l’Ajuntament també ha activat el protocol per pol·lució atmosfèrica. Les mesures que s’activen en aquesta fase preventiva suposen reduir i controlar les obres i serveis que puguin generar pols i alhora s’incrementarà el reg de carrers, parcs i  places sense asfaltar.

Les recomanacions per a la població són no moure’s a peu ni en bici i circular pels carrers amb més trànsit. Es recomana també optar pel transport públic i deixar el vehicle privat a casa.

Damanen més implicació del MWC en la lluita contra la pol·lució

La tinenta d’alcalde de Mobilitat, Janet Sanz, ha demanat al responsables del Mobile World Congress un major grau d’implicació en la lluita contra la pol·lució a Barcelona. Sanz ha assegurat que, de cara a futures edicions, treballaran més intensament perquè l’impacte d’aquest esdeveniment en la qualitat de l’aire sigui menor. Ha explicat que, en l’edició actual, “xoca veure vehicles poc sostenibles circulant” per Barcelona.