Les darreres actualitzacions dels mapes del temps segueixen pronosticant neu a cotes molt baixes durant l’inici de la setmana que ve, coincidint amb la celebració del Mobile World Congress.

El congrés de mòbils obrirà portes el proper dilluns dia 26 de febrer, just quan es preveu que arribarà una massa d’aire siberià que facilitarà que aquella jornada els termòmetres es moguin entre els 2 i els 8 ºC a la Fira de Barcelona. A més, a partir de migdia l’entrada de vent marítim podrà aportar prou humitat a la massa d’aire siberiana i seca com perquè es pugui formar algun ruixat, encara que poc intens.

Durant la nit de dilluns a dimarts seguirà avançant l’aire fred provinent del centre d’Europa i la temperatura s’aproparà als 0 ºC. A més, la pluja s’intensificarà a bona part del centre i sud del país i per això es preveu que pugui nevar a cota zero dimarts. La temperatura màxima no superarà els 4 ºC.

Alguns mapes del temps pronostiquen que la massa d’aire fred començarà a retirar-se dimecres però, per contra, arribarà una pertorbació que intensificarà i generalitzarà les pluges a tot Catalunya. La temperatura prevista a la ciutat és d’entre 2 i 7 ºC i no es descarta la possibilitat que torni a nevar també durant la penúltima jornada del Mobile World Congress, encara que no tots els models meteorològics ho veuen factible.

Dijous farà menys fred, entre 5 i 11 ºC, però plourà.