Un dels districtes on s’han notat més les precipitacions d’aquest dilluns ha estat a Sant Andreu. Aquí, les  fortes pluges torrencials han deixat algunes imatges insòlites. Una de les més destacades és la riuada que hi ha hagut al costat de les vies del tren, en una zona d’obres de l’estació de la Sagrera -al final de la rambla de l’Onze de Setembre amb el carrer de Josep Soldevila- que ha quedat inundada.

Segons els veïns, no és la primera vegada que es produeix una situació semblant quan plou. Asseguren que el problema és un defecte en el sistema de canonades que encara no s’ha resolt i que també es deu al mal estat de la zona, ja que segons expliquen no s’hi fa cap manteniment.

Molt a prop d’aquí s’ha començat a construir el futur col·lector de Prim. Precisament l’Ajuntament assegura que aquesta problemàtica quedarà resolta un cop finalitzin aquests treballs.

Un gèiser al carrer del Segre

També s’ha pogut veure una altra imatge insòlita al mateix barri a pocs metres d’on ha tingut lloc l’anterior incidència. A la rambla Onze de Setembre amb el carrer del Segre s’ha originat un gèiser, just en el moment en què l’aigua ha aixecat la tapa d’una canonada que no ha pogut suportar la pressió. i ha sortit disparada, com a mínim, uns quatre metres.

Les persones que han gravat les imatges asseguren que, els dies de pluja, en aquest punt s’acumula molta aigua que les canonades no poden absorbir.