Un guèiser a la rambla de l’Onze de Setembre, una riuada a les obres de l’AVE a la Sagrera, o les inundacions a la calçada de la ronda de Dalt són alguns exemples de les conseqüències de l’aiguat a Barcelona. Aquest mapa és un recull de fotografies, vídeos i tuits de la tempesta vista des de diferents barris de la ciutat. Hi podreu trobar, fins i tot, una mànega al mar capturada des de la seu de l’Agència Estatal de Meteorologia o el llac improvisat que ha aparegut al Parc del Centre del Poblenou.

Una línia de punxons blaus en el mapa ressegueix un tram de la ronda de Dalt. Aquesta imatge gràfica és el resultat dels problemes que hi ha hagut aquest matí per circular en aquesta via. Usuaris atrapats al cotxe han capturat vídeos i fotografies de les inundacions a les rondes. Un altre punt conflictiu ha estat la plaça de Lesseps. Una imatge de Comando Tibidabo il·lustra la situació a l’exterior mentre sota terra hi havia filtracions d’aigua a l’estació de metro de l’L3.

El fort aiguat ha deixat més de 30 litres en pocs minuts a Barcelona i això s’ha notat en bona part dels districtes. L’excepció que es pot veure en el mapa és la zona de les Corts i Sants-Montjuïc, on hi ha hagut menys afectació.