Aquest dilluns al matí també ha plogut durant una estona a l’interior d’Urgències de l’Hospital Vall d’Hebron. L’aigua ha caigut com una cascada pel sostre d’aquesta instal·lació i s’ha acumulat als servei d’urgències. Això, a obligat a resituar a l’espai de distribució d’urgències a una vintena de pacients que en aquell moment estaven sent atesos. L’hospital també ha suspès dues cirurgies de ginecologia, mentre que el Pere Virgili n’ha reprogramat 45 i l’Hospital Maternoinfantil ha anul·lat 20 ressonàncies magnètiques. Segons el centre, el drenatge de la ronda de Dalt no ha funcionat correctament i això ha afectat les instal·lacions hospitalàries.

Els tècnics de manteniment de l’hospital s’han encarregat de treure l’aigua acumulada a les urgències. Els usuaris de l’hospital han denunciat a través de Twitter que altres punts del centre també estaven afectats per les goteres. És el cas de l’Hospital Maternoinfantil, on els usuaris caminaven amb dificultat pels tolls d’aigua que hi havia a terra.

La fuita d’aigua de 2016

Fa gairebé dos anys una fuita d’aigua a les instal·lacions d’Aigües de Barcelona va obligar l’Hospital Vall d’Hebron a activar el pla d’emergència. El centre va estar més de dues hores sense subministrament i els pacients d’urgències es van haver de derivar. Tot i això, l’hospital va poder seguir funcionant gràcies als dipòsits de reserva d’aigua que té instal·lats. La fuita també va deixar inundada la ronda de Dalt, que va estar una estona sense que s’hi pogués circular.