bandera vermella barcelona

La bandera vermella està onejant a aquesta hora a totes les platges de Barcelona. Sobre les 18 h, s’ha prohibit el bany en tots els trams del litoral barceloní, coincidint amb l’arribada de la tempesta procedent del Vallès Occidental i que ha deixat grans quantitats d’aigua en punts del Baix Llobregat. En aquest cas, a Barcelona oneja la bandera vermella per risc de llamps, segons informen fonts municipals.

A això cal sumar una qualitat de l’aigua i un estat de la mar “regulars” que han fet que, abans de la vermella, onegés la bandera groga a tot el litoral de la ciutat i, per tant, calia banyar-se amb precaució. Ara, però, el bany no està permès en cap cas, fins a nou avís.

Bandera vermella, també, a Sant Adrià de Besòs

Hores abans que onegessin les banderes vermelles a totes les platges de la ciutat, aquest mateix color ja es veia a la platja del Fòrum, a Sant Adrià de Besòs, també per la mala qualitat de l’aigua. Durant gran part del dia no s’hi ha permès el bany, a l’igual que en altres punts de Catalunya, sobretot de la Costa Brava, per tempesta elèctrica.