La nit de divendres a dissabte ha caigut un nou aiguat a la ciutat, al cap de poques hores d’un altre que ja va deixar greus desperfectes en alguns barris. Des de primera hora de la tarda es van gestar nuvolades, ben visibles des de la ciutat, i que van descarregar tempestes violentes al Vallès Oriental i al Maresme. Destaquen els gairebé 80 l/m2 a Mataró, 77 l/m2 a Vilassar de Dalt, 65 l/m2 a Cardedeu o 52 l/m2 a la Roca del Vallès. Ja al vespre s’ha format un segon nucli de tempestes entre el Garrraf i el Baix Llobregat. En aquest cas destaquen els 52 l/m2 de Vilanova i la Geltrú.

A quarts d’onze de la nit aquestes dues tempestes es van acabar unint en forma d’arc i va ser aleshores quan van afectar la ciutat. Les tempestes van arribar a ser de forta intensitat i es van acumular més de 30 l/m2 en una hora als barris de la Verneda i al Guinardó. Més de 20 l/m2 al Poblenou.

La pluja va ser molt irregular i en aquesta ocasió van ser els barris més propers al riu Besòs els que van rebre més aigua. En total, la pluja caiguda ha deixat fins a 54 l/m2 a la Verneda i només 4 l/m2 a Gràcia, encara menys als barris propers al Llobregat.