Amb 77 litres per metre quadrat en només mitja hora, el Raval és un dels barris on més ha plogut aquest dijous a la matinada. La força de la tempesta, sumada al fet que és una zona de la part baixa de la ciutat, ha fet que s’hi acumulessin grans quantitats d’aigua. Alguns carrers s’han convertit en autèntics rius, que han inundat molts baixos i soterranis.

A la botiga Lucky Fone, del carrer de Sant Pau, se’ls ha inundat l’establiment. Aquest matí s’han trobat molts productes electrònics flotant a l’aigua que s’havia acumulat al terra de l’establiment. L’estat en què han quedat les instal·lacions només els ha permès obrir, amb retard, una part de la botiga, però han tardat tot el dia a netejar la zona més perjudicada pel temporal. Asseguren, a més, que han tingut pèrdues econòmiques importants, que encara no han pogut quantificar, perquè han hagut de llençar tots els aparells que s’havien mullat.

Diversos vídeos gravats per veïns i comerciants demostren la força de la pluja i la quantitat que n’ha caigut en poca estona. Al mateix carrer de Sant Pau, l’aigua ha arribat a cobrir les rodes d’una bicicleta.