L’Hospital del Mar és un dels equipaments públics que també s’ha vist afectat per la pluja. Ha caigut part del fals sostre de guix del passadís que dona accés a l’UCI. De fet, l’aigua ha entrat del carrer al vestíbul, que fa baixada, ja que el clavegueram no ha pogut drenar tota la pluja.

Des de la direcció de l’Hospital del Mar han informat que la tempesta ha generat “petites afectacions” en alguns espais del centre, però que això, afegeixen, no ha perjudicat en cap cas l’activitat ni cap persona. Segons la mateixa direcció, l’aigua ha entrat del carrer pel vestíbul principal i l’ha deixat inundat.

Els usuaris que han d’entrar a l’UCI ho fan per un altre accés mentre els tècnics estan reparant el sostre malmès. Els pacients han assegurat que alguns lavabos del centre estaven inundats. A mig matí els operaris han retirat l’aigua, que ha arribat fins al pati d’ambulàncies d’urgències, però sense afectar-ne tampoc el servei.

El sindicat de la CGT de l’hospital ha estat qui ha alertat a través de Twitter que els passadissos havien quedat negats d’aigua.