borrasca Barcelona

Recupera com hem seguit en directe l’evolució del temps a Barcelona. La borrasca que ens ha començat a afectar aquest dimarts ha deixat pluja a Barcelona de forma molt abundant, sobretot entre aquest dimarts al migdia i el vespre. Els models ja indicaven un episodi potent i general, amb pluja que ha acumulat quantitats importants i que ha descarregat amb intensitat forta i amb tempesta.

A betevé hem seguit en directe la borrasca a Barcelona a través de la càmera instal·lada al castell de Montjuïc.

23:00
   

Fins aquí el seguiment en directe del temps a Barcelona aquest dimarts

Posem punt i final al minut a minut de la borrasca a Barcelona. Gràcies per seguir-nos!

22:48
   

Recollim les imatges i les dades del tornado de l’aeroport de Barcelona

La borrasca genera un tornado a Barcelona | VÍDEO

21:01
   

La previsió meteorològica de dimecres i els pròxims dies

21:00
   

Un tornado a l’aeroport

Es confirma la visualització d’un tornado aquesta tarda a l’aeroport de Barcelona.

 

20:53
   

Balanç de pluja fins a les 20 h a Barcelona

 

19:59
   

Treva abans d’una nova tongada de pluja

A bona part de Barcelona ha parat de ploure durant una estona aquest vespre, però encara s’espera una altra tanda de precipitacions.

Font: radar Meteocat

17:46
   

Les fulles caigudes pel vent col·lapsen els embornals durant la pluja

Les fulles que han caigut de forma abundant a causa del vent s’estan acumulant als embornals durant la pluja. Aquesta barreja de vent i aigua està provocant inundacions a alguns carrers de Barcelona.

17:36
   

El telèfon 112 rep 11 trucades d’incidències per vent a Barcelona

El telèfon d’emergències 112 ha rebut 11 trucades per incidències relacionades amb el vent a la ciutat de Barcelona fins a les 17 h. La majoria han estat per caiguda d’arbres, plaques d’uralita i tendals. Al conjunt de Catalunya s’han rebut 88 trucades, de les quals 17 corresponen al Barcelonès. La comarca on se n’han registrat més ha estat el Tarragonès, amb 35.

16:36
   

Pluja continuada i abundant

Continua plovent de forma moderada a Barcelona. La traça de precipitació és extensa i continua entrant de mar cap a terra. Els registres acumulats s’aproximen als 10 litres per metre quadrat a Barcelona.

15:48
   

La pluja i el vent, protagonistes a aquesta hora a Barcelona

El vent continua bufant moderat a Barcelona i es combina amb la pluja, que guanya constància i intensitat. Fins ara, cal destacar ratxes de vent de fins a 76 km/h a la zona portuària, 68 a l’Observatori Fabra o 60 al barri de Gràcia. Ens esperen unes quantes hores de pluja a la ciutat.

14:53
   

La pluja està a punt d’arribar a Barcelona

La darrera imatge del radar del Meteocat mostra la presència d’una extensa massa de precipitació intensa davant del litoral barceloní, molt a prop de la ciutat. Ens espera una tarda amb moltes estones de paraigua.

14:11
   

Previsió actualitzada

Pots consultar el nostre darrer pronòstic. La pluja no trigarà a arribar a Barcelona.

13:40
   

La Champions al Camp Nou, amb paraigua

El risc de pluja serà elevat abans del partit i, molt probablement, també durant el primer temps. Tot i això, caldrà seguir-ho al minut!

13:25
   

El vent ja supera els 60 km/h

El vent s’està intensificant i ja s’ha assolit un cop màxim de 60 km/h a Gràcia i 67 km/h al port de Barcelona. Mal estat de la mar. Es mantindrà tot el que queda de dia.

 

12:42
   

La pluja a Barcelona, aquesta tarda

La pluja va avançant lentament cap a nosaltres. El pronòstic indica que podrà ploure a estones amb intensitat, però sense assolir els registres totals de les comarques de l’Ebre, on alguna raconada frega ja els 200 litres.

 

12:16
   

Fenòmens de temps violent

La pluja va localment acompanyada de tempesta forta i calamarsa o pedra, com ha passat ja, per exemple, al Perelló. El Meteocat manté diversos avisos activats per intensitat de pluja, acumulació de pluja i també per temps violent.

11:55
   

Pluja necessària

L’any està sent molt eixut a Barcelona i rodalia. La pluja d’avui és molt necessària.

Per què convé tant que plogui aquesta setmana a Barcelona i rodalia?

11:30
   

La borrasca no tindrà nom

L’AEMET ha informat que la borrasca que ens afectarà avui no és ni prou profunda ni tindrà impactes directes destacables i que, per tant, ha decidit no anomenar-la. Celia haurà d’esperar.

11:00
   

La pluja continua a l’extrem sud

La darrera imatge del radar del Meteocat mostra la pluja intensa encara concentrada a l’extrem sud. El mateix Meteocat manté activat un avís de temps violent a les comarques del Baix Ebre, la Ribera d’Ebre i el Baix Camp.

10:42
   

Pronòstic del temps

El temps es mantindrà molt complicat i la pluja s’estendrà a la resta del territori durant el migdia i tarda.

10:24
   

El Trabucador, una vegada més

La barra del Trabucador del Delta de l’Ebre, totalment negada per la forta pluja. Ha caigut, fins i tot, pedra.

 

10:08
   

Més de 100 litres a l’Ebre

La pluja de les darreres hores ha deixat quantitats molt abundants a les terres de l’Ebre, on se superen els 100 l/m2, tal com informa el Meteocat.